Pripreme za Miss Stardoll World 2017. godine

Pozdrav lutke!

Kao što ste vidjele u klubu, a vjerojatno ste vidjele i poruku od Stardolla, uskoro počinje Miss Stardoll World 2017. godine!

Što je to MSW, kako se natječe, kako se glasa, koje su nagrade i sve druge detalje saznati ćete upravo sad!




Trebam li se prijaviti?

Ne! Sve lutke se mogu natjecati za MSW i nema nikakvih prijava, isto je kao i Cover Girl i National Cover Girl, samo morate skupljati glasove.


Kako da glasam za druge lutke?

Kad počne natjecanje za MSW, u svim apartmanima će se pojaviti jedan ovakav gumb:

Kad ste kod neke lutke u apartmanu, pritisnete na taj gumb i dajete glas toj lutki. 

Možete glasati za koliko god osoba želite, a kad prođe 24 sata možete glasati za iste osobe za koje ste već glasale. 
Npr. ako jedan dan glasate za svoju prijateljicu, drugi dan možete ponovno glasati za nju.

Prvi krug

U prvom krugu glasate na ovaj način koji sam sad objasnila: svaki dan možete glasati za koliko god lutaka želite pomoću gumba u apartmanima, a svakih 24 sata možete ponovno glasati za iste lutke.

Polufinale

U polufinale natjecanja ući će 200 osoba koje su skupile najviše glasova. Te lutke moći ćete pronaći na stranici MSW 17 na Stardollu (klikni ovdje: MSW 17) i tamo ćete moći glasati za tih 200 osoba kao i u prvom krugu, svaki dan za koliko god osoba želite, a nakon 24 sata možete ponovno glasati za iste osobe. 

U polufinalu više neće biti gumbova u apartmanima, nego ćete glasati na stranici MSW 17.

Finale

U finale ulazi 30 osoba koje su skupile najviše glasova, moći ćete ih pronaći na MSW 17 stranici i ponovno glasati kao i u polufinalu. 

Proglašenje Miss Stardoll World 2017. godine (NAGRADE!!)

Lutka koja će skupiti najviše glasova postati će Miss Stardoll World 2017. godine. Osim te titule, dobit će mnoge nagrade koje uključuju krunu za miss, vjerojatno haljinu i još neke poklone, a ono najvažnije, od Stardolla dobiva godinu dana Royalty članstva i Stardolare!

Uz nju, tu će biti i prva i druga pratilja koje će također dobiti manje poklone i Stardolare.



Ako se želite natjecati za MSW, ovo je jako VAŽNO za vas!

Da biste se natjecale za MSW, morate imati potvrđenu e-mail adresu!

Ako nemate potvrđenu e-mail adresu, u vašem apartmanu neće biti MSW gumb i druge lutke neće moći glasati za vas (ili vi nećte moći glasati za druge lutke, u to nisam sigurna). U svakom slučaju morate potvrditi svoj e-mail!!

Isto pravilo vrijedi i za Cover Girl natjecanja, ako nemate potvrđeni e-mail, ne možete glasati za druge lutke, jer kad potvrdite e-mail, u apartmanima se pojavljuju zvjezdice pomoću koji glasate za druge članove. Bez potvrđenih e-mailova nema glasanja.

Još nekoliko informacija

- kad počne ovo natjecanje, to će zapravo biti pravo LUDILO - svi će početi spamati knjige gostiju, moliti prijatelje da glasaju za njih, mnogi će koristiti "Broadcast" da bi drugi glasali za njih, ali većina će ZATVORITI svoje knjige gostiju jer će dobivati previše spamova

- savjet za sve koji se neće natjecati: zatvorite svoje knjige gostiju tokom ovog ludila jer ćete dobivati barem po 20 poruka u kg na dan

- popust na Stardolare, Superstar i Royalty članstvo: s obzirom da će većina trošiti Stardolare na "Broadcast", Stardoll nam je priredio -15% popusta na kupovinu SD, SS ili Roy, pa ako je netko od vas razmišljao da ovih dana uplati SD ili SS ovo je odlično vrijeme, jer ćete dobiti više Stardolara!
- npr. ako mobitelom kupite 4 tjedna SS, dobit ćete 150 SD kao i obično, ali dobivate i 30 SD bonusa

Trebaš pomoć s glasovima?

Učlani se u klub starsquad i svaki dan provjeri što ima novo. 

Napravit ćemo raspravu u koju ćemo se potpisati svi mi koji ćemo se natjecati za MSW, tako da svaki dan možemo glasati jedni za druge i pomoći si!



Drage lutke to bi bilo to od ovog posta, znam da je jako dugačak, ali htjela sam sve što detaljnije objasniti da bi dobro razumijele i da kasnije ne bih dobivala 100 pitanja dnevno.

Ako vam i dalje nešto nije jasno, odmah komentirajte ispod ovog posta i brzo ću vam pomoći!

Također, možete otići i u klub starsquad i u raspravi "Pripreme za MSW" pitati što vas zanima.


Uživajte i sretno svima koje će se natjecati!

Silvija🦋

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Igrice slične Stardollu

Rekreiram outfite ... na Stardollu #1

Smiješni vicevi 1#